Fri frakt ved kjøp over kr 1000,-.
Fri frakt ved kjøp over kr 1000,-.
Handlekurv 0

Historien om kattene

Kattene i Hikosen Cara møtte hverandre i da de var barn. Alle var hver for seg litt ensomme og redde siden de bodde i en stor park i storbyen Tokyo. De bestemte seg for å holde sammen som en familie og hjelpe hverandre. De forstod at ved å hjelpe hverandre i stedet for å konkurrere, kunne alle få et godt liv. Nå har de bodd sammen noen år og har det veldig fint sammen. Kuro er den eldste katten og har fått rollen som leder for gruppen. Han er den voksne, liksom. Gon og Pon er brødre som bor sammen med de andre i det flotte kartonghuset som kattene har fikset i utkanten av parken. Kattene vil av og til reise reise rundt og utforske, men de kommer alltid tilbake til huset sitt og "familien" sin.  Av og til får de komme inn i et menneskehus i nabolaget når de er på eventyr. Det er både skummelt og fint. Ofte får de et deilig restemåltid fra familien i huset. 

Gon    Yoshi    Pon   Toro    Ashi   Mishi    Kuro      

 

Kattene i gjengen

Kuro har svart, blank pels og har rundt, kuleformet hode. Han er den eldste av gruppen og tar på seg den voksne rollen. Han er tålmodig og flink. Noen av hans favorittutsagn er "Kom her, ta det rolig!".

Gon er den eldre broren til Pon og er kjent for å være en snill og ikke like urettferdighet. Han er litt forelsket i Mishi, men det er hemmelig.

Pon er den yngre broren til Gon og blir noen ganger rørt, men er kjent for å være en varm og god person. Han er veldig ivrig etter å bli venner med alle som han møter på sin vei. Pon elsker snacks og har et kosedyr som heter Yoshi. 

Yoshi: Pons kjæledyr er faktisk en kosefisk!


Toro: Toro har en pels som ser ut som en tiger. Han ser en veldig skummel ut. Ikke alle vet at han er redd for mus! Hans nærmeste venn er Ashi, som alltid er villig til å være leke.

Ashi: Ashi er opprinnelig født i Amerika, men ble flyttet til storbyen Tokyo da han var en kattunge. Ask er en korthåret katt og er kjent for å være renslig med skinnende pels og veldig flink. Hans lengter av og til hjem til Amerika, men det holder han for seg selv. Når han tenker på Amerika og familien der legger han seg stille i en krok og bare tenker. Da er det ingen som forstyrrer ham.

Mishi er eneste jenten i gjengen. Pelsen hennes har tre forskjellige farger og det er hun veldig stolt av. Hun er veldig snill og omtenksom. Ofte klarer hun å roe ned situasjonen dersom det ser ut til å bli krangel.  Hun har veldig sterke meninger og alle syns det er lurt å høre på henne. Hun kan også være glemsk selv om hun ikke vil innrømme det.